Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Έβγαλε... γούστα ο Φέντερερ!!

Στο χόρτο είναι πάντα αλλιώς... Ο Ρότζερ Φέντερερ σήκωσε το τρόπαιο στο Χάλε της Γερμανίας για έβδομη φορά στην καριέρα του. Κούπα και για την ωραία Άνα Ιβάνοβιτς.

Έβγαλε... γούστα ο Φέντερερ
Το repeat στο Χάλε της Γερμανίας έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ. Στο πρώτο φετινό τουρνουά σε γρασίδι (παράλληλα με αυτό στο Λονδίνο όπου στον τελικό παίζουν Ντιμιτρόφ-Λόπεζ), ο Ελβετός έβγαλε την αγάπη του για την εν λόγω επιφάνεια και κατέκτησε για έβδομη φορά στην καριέρα του το τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο «βασιλιάς» επικράτησε 2-0 σετ (7-6, 7-6) του Αλεχάντρο Φάλα και έφτασε τους... 79 τίτλους στην καριέρα του. Και αν μη τι άλλο παίρνει την ώθηση που χρειάζεται ενόψει του Wimbledon όπου στο... βασίλειό του θέλει να επιστρέψει στους major τίτλους.

inner

Κούπα κατέκτησε στις γυναίκες και η Άνα Ιβάνοβιτς! Η όμορφη Σέρβα επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-2) της Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίκοβα στον τελικό του τουρνουά που διεξήχθη στο Μπέρμιγχαμ και για πρώτη φορά στην καριέρα της σήκωσε τρόπαιο σε γρασίδι! Ο σημερινός ήταν ο 3ος τίτλος της την φετινή σεζόν και συνολικά 14ος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: