Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ξεκαθαρίζει για Φινμπόγκασον!!

Κοντά στην απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάνει την ύστατη προσπάθεια στις επαφές του με τη Χέρενφεϊν.

Ξεκαθαρίζει για Φινμπόγκασον
Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον για τον Ολυμπιακό, ύστερα από τη μεταγραφή του Γκαζαριάν, τις έτοιμες υποθέσεις των Ελαμπντελαουί, Κασάμι και Πουλίδο.

Στην πατρίδα του Ισλανδού φορ υποστήριζαν ότι είναι κοντά στους Πειραιώτες, αφού οι διαπραγματεύσεις με τη Χέρενφεϊν είναι σε πολύ καλό δρόμο και υποστήριζαν ότι η «ερυθρόλευκη» πρόταση φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν καταθέσει την καλύτερη προσφορά, έχοντας εξασφαλίσει και την θετική απάντηση του παίκτη, και πλέον περιμένουν να γίνει το ίδιο από πλευράς Ολλανδών.

Από ό,τι φαίνεται οι «βάσεις» έχουν μπει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει αρκετά στο οικονομικό κομμάτι τη Χέρενφεϊν και ίσως σύντομα να έχουμε τις ανακοινώσεις.

Τα τυπικά για Ελαμπντελαουί

Όλα δείχνουν ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα αποτελέσει – εκτός απροόπτου – τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Νορβηγού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπραουνσβάιγκ, και από χθες το βράδυ είναι στην Αθήνα για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο διεθνής άσος – μαζί με τον Σαλίνο – θα δώσει μία επιπλέον λύση στον Μίτσελ για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι 22 ετών και έχει μεταπωλητική αξία.

Εκτός Ελαμπντελαουί, ο Τζιμ Σολμπάκεν (μάνατζέρ του) φέρεται να έχει προτείνει και άλλους παίκτες στους Πειραιώτες, με τις φήμες να αφορούν τον Τζον Γκουιντέτι, τον 22χρονο φορ ο οποίος ανήκει στη Σίτι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: