Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ούτε το… twitter δεν πάει τον Ρούνεϊ!!

Η Αγγλία έχασε. Ο ίδιος χλευάστηκε για την απόδοσή του (και το χειρότερο κόρνερ της ιστορίας). Γενικώς, ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι τόσο γκαντέμης που ούτε σωστή… φράση στο twitter δεν μπορεί να σταυρώσει!

Ούτε το… twitter δεν πάει τον Ρούνεϊ!
Του έχουν κάνει μάγια; Τον έχουν ματιάσει για την ομορφιά του (μετά την εκπληκτική εμφύτευση μαλλιού); Ό,τι κι αν ισχύει, τίποτα δεν πάει καλά στον Γουέιν Ρούνεϊ.

Μετά την εφιαλτική σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγγλος επιθετικός είχε βασίσει τις ελπίδες του για λύτρωση στο Μουντιάλ. Ελπίδες που ενισχύθηκαν μετά την ασίστ στο γκολ του Στάριτζ με την Ιταλία.

Από ‘κει και πέρα όμως, τίποτα δεν ξαναπήγε καλά! Πρώτα λοιπόν άρχισε να πατάει την μπάλα και να τρακάρει με αντιπάλους. Έπειτα εκτέλεσε ένα κόρνερ που έμοιαζε σαν να γλίστρησε (χωρίς να έχει γλιστρήσει).

Και σήμερα που ήθελε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μετά την ήττα, μέχρι και το… auto-correct του πήγε κόντρα! Στην προσπάθεια λοιπόν να γράψει τη φράση «we have to believe now stay positive», αντί για τη λέξη «now» έγραψε τη λέξη «snow».

Κι όταν κατάλαβε ότι το να πιστέψουν στο… χιόνι δεν ήταν μια προτροπή που έδινε ιδιαίτερο κουράγιο στα 9 εκατ. followers, έσπευσε να το διορθώσει.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: