Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Για την ασφάλεια του CR7!

mundial
Τρία διαφορετικά σώματα ασφαλείας κάνουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες τους να αισθάνονται καλύτερα, στο κέντρο προετοιμασίας της κακόφημης και επικίνδυνης περιοχής Καμπίνας, λίγο πριν η Πορτογαλία μπει στη μάχη του Μουντιάλ 2014. Η βραζιλιάνικη ομοσπονδιακή αστυνομία, ο Στρατός του Σάο Πάουλο και οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας! 
Η κατάσταση κρύβει κινδύνους, ιδιαίτερα στην αμφιλεγόμενη γειτονιά Eulina Jardim του Πόντε Πρέτα, όπου βρίσκεται το κέντρο προετοιμασίας των Πορτογάλων διεθνών.
Υπολογίστηκε ότι τουλάχιστον 50 αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονται πέριξ της αποστολής, μαζί με 15 δημοτικούς αστυνομικούς, που φρουρούν περιμετρικά το αθλητικό κέντρο και το ξενοδοχείο. Επίσης, οκτώ Ομοσπονδιακοί πράκτορες συνοδεύουν την ομάδα σε κάθε της βήμα. Επιπλέον, 20 ιδιωτικοί αξιωματικοί ασφάλειας παρακολουθούν κάθε κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και των συμπαικτών του, με την συνδρομή του στρατού της Βραζιλίας, που σφραγίζει τις εισόδους στη γειτονιά, όταν φτάνει η αποστολή της Πορτογαλίας.
Για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα με διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της μετακίνησης της αποστολής, εννέα μοτοσικλετιστές και δύο πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα της αστυνομίας “καθαρίζουν” τους δρόμους, έχοντας την υποστήριξη της Τροχαίας, όπως εξήγησε εκπρόσωπος της Στρατιωτικής Αστυνομίας του Σάο Πάουλο. Την ίδια ώρα, ένα ελικόπτερο παρακολουθεί συνεχώς τους δύο χώρους της πόλης, όπου βρίσκονται οι αποστολές της Νιγηρίας και της Πορτογαλίας.
Μετά απ’ όλα αυτά, μάλλον φυσιολογικό είναι το γεγονός ότι κανένα μέλος της οικογένειας Ρονάλντο δεν μετακινήθηκε στην Βραζιλία για να δει από κοντά τους αγώνες και τον κορυφαίο άσο της εθνικής Πορτογαλίας.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: