Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σούσιτς: «Δεν ήταν το καθοριστικό ματς με την Αργεντινή»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς, μετά την ήττα από την Αργεντινή.

Σούσιτς: «Δεν ήταν  το καθοριστικό ματς με την Αργεντινή»
Η καλή εμφάνιση της Βοσνίας απέναντι στην Αργεντινή ικανοποίησε τον Σάφετ Σούσιτς παρά την ήττα με 2-1.

«Ο στόχος ήταν να κάνουμε όσο πιο δύσκολη μπορούσαμε τη ζωή της Αργεντινής και πιστεύω πως παίξαμε καλά και στα δύο ημίχρονα. Για να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα πρέπει να παίξεις πολύ καλά και να έχεις μεγάλη τύχη. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με παίκτες που διαθέτουν απίστευτες ικανότητες. Ελπίζω τουλάχιστον το γκολ που πετύχαμε να μας ενισχύσει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Θα χρειαστούμε τέσσερις με έξι βαθμούς για να προκριθούμε. Το ματς με την Αργεντινή δεν ήταν το καθοριστικό για μας», ανέφερε ο προπονητής της μοναδικής ομάδας στο τρέχον Μουντιάλ που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Όσο για τον τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι, που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, είπε: «Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη σαν τον Μέσι. Αρχικά είχα σκεφτεί να του βάλουμε προσωπικό αντίπαλο, αλλά είναι αδύνατο να τον σταματήσεις. Του δώσαμε κάποια ελευθερία και ζήτησα από τους παίκτες μου να δίνουν βοήθειες».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: