Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ζήκος: «Έχει τεράστια δυναμική ο σύλλογος»

Υψηλούς στόχους έχει ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε ο νέος βοηθός προπονητή, Ανδρέας Ζήκος και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Ζήκος: «Έχει τεράστια δυναμική ο σύλλογος»
Τεράστια δυναμική έχει ο Αστέρας Τρίπολης και κάθε χρόνο ανεβαίνει ο πήχης, διεκδικώντας νέους στόχους σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ανδρέα Ζήκου, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα χρέη βοηθού του Στάικου Βεργέτη, αντικαθιστώντας τον Λεωνίδα Τσιγαρίδα.

Τη Δευτέρα (16/6) θα γίνει η πρώτη η συγκέντρωση των Αρκάδων ενόψει της νέας σεζόν, σχεδόν έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Μάλιστα, τις πρώτες ημέρες θα επιβλέπει την προπόνηση ο Ανδρέας Ζήκος, διότι ο τεχνικός της ομάδας θα βρίσκεται στη Ρόδο προκειμένου να φοιτήσει στη σχολή προπονητών για το δίπλωμα UEFA-PRO.

Ο άμεσος συνεργάτης του 38χρονου προπονητή έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, τη διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή κ. Βεργέτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ώστε να είμαι σε ένα τόσο νευραλγικό και υπεύθυνο πόστο ως ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάνοντας με μέλος της οικογένειας ενός από τα πέντε μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα.

Θα προσπαθήσω με όλη μου την ενέργεια να βοηθήσω ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, αφού κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη διεκδικώντας νέους και υψηλότερους στόχους. Αυτό μπορεί να το καταφέρει, γιατί είναι άριστα οργανωμένη και έχει αναπτύξει μία τεράστια δυναμική. Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, γιατί πραγματικά το αξίζουν
», ανέφερε χαρακτηριστικά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: