Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Και Λάσμε Και Γκιστ;

Πρόταση ανανέωσης στον Στεφάν Λάσμε, με μειωμένες αποδοχές, έκανε ο Παναθηναϊκός. «Αντίπαλος» για τον Γκαμπονέζο σέντερ η Εφές. Προς παραμονή ο Γκιστ. Κοντά σε Λούντζη οι «πράσινοι».

Και Λάσμε Και Γκιστ;
Αλλάζουν τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως το πετυχημένο δίδυμο ψηλών Στεφάν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ είναι πολύ πιθανό τελικά να μην «σπάσει».

Οι «πράσινοι» προ ημερών έκαναν χρήση όρου στο συμβόλαιο του Γκαμπονέζου σέντερ για να μην ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας που προέβλεπε 1,3 εκατ. δολάρια. Ωστόσο τελικά αποδεικνύεται πως απλώς θέλουν να τον κρατήσουν με λιγότερα χρήματα, γι’ αυτό και του έχουν προσφέρει 700.000 δολάρια για τον επόμενο χρόνο. Ο 31χρονος άσος δέχεται το πρέσινγκ της Αναντολού Εφές, αλλά ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον κρατήσει στην ομάδα και ελπίζει πως θα τα καταφέρει.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως ο Τζέιμς Γκιστ θα παραμείνει στο «τριφύλλι». Αν κι αρχικά είχε ακουστεί πως με τον Αμερικανό φόργουορντ θα γίνει κουβέντα για να σπάσει το συμβόλαιό του, που ήταν κλειστό (και δεν είχε αντίστοιχο όρο με αυτά των Λάσμε, Μπράμου και Ματσιούλις), τελικά ο 27χρονος άσος βαίνει προς παραμονή.

Την ίδια ώρα, οι νταμπλούχοι αναμένουν την απάντηση του Νικ Καλάθη και το… παλεύουν για Βεζένκοφ, Μποχωρίδη και Παπαγιάννη.

Κλείνει ο Λούντζης

Ίσως και σήμερα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μιχάλη Λούντζη για τον Παναθηναϊκό. Ο 16χρονος πλέι μέικερ ανήκει στον Κρόνο (από τον οποίο προ 20+ ετών οι «πράσινοι» είχαν αποκτήσει τον Χρήστο Μυριούνη) και το ΔΣ του σωματείου θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για το μέλλον του ταλαντούχου νεαρού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: