Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ιάπωνες «είδαν» Εθνική!!

Αρκετοί Ιάπωνες δημοσιογράφοι βρέθηκαν στη χθεσινοβραδινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο Αρακαζού εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την ερχόμενη Παρασκευή (01:00).

Ιάπωνες «είδαν» Εθνική
Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας μετά την ήττα από την Κολομβία έγινε παρουσία αρκετών δημοσιογράφων της Ιαπωνίας που βρέθηκαν στο Αρακαζού για να δουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Αρκετοί από τους Ασιάτες ρεπόρτερ περίμεναν από τον ομοσπονδιακό να τους κάνει δηλώσει και ο μόνος που τους μίλησε ήταν ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος αρκέτησε στο να πει ότι η Ιαπωνία είναι γρήγορη ομάδα και στάθηκε στους Χόντα, Ναγκαμότο και Γιοσίντα.

«Είναι κρίμα που δεν μας μίλησε ο προπονητής. Ήρθαμε για να μιλήσουμε μαζί του. Είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες και όλοι συνάδελφοι ήθελαν να ενημερωθούν για τις σκέψεις του», τόνισε ένας δημοσιογράφος.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική σύνθεση απέναντι στους Κολομβιανούς (πλην του Καρνέζη που έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Καπίνο), έκαναν αποκατάσταση. Για τους υπόλοιπους –και τις αλλαγές (Μήτρογλου, Φετφατζίδη, Καραγκούνη)- η προπόνηση διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και δόθηκε βάση σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

inner

Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Παναγιώτη Γλύκου, που ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο μάτι και αναμένεται να μπει από Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς.

«Η ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν ένα ατύχημα για εμάς. Δεν ξέω αν κόντρα στην Ελλάδα θα καταφέρουμε να σκοράρουμε. Αυτό που μας δίνει κουράγιο είναι ότι δεν έχουν ισχυρή επίθεση και ήδη έχουν δεχθεί τρία τέρματα», τόνισε ένας άλλος Ιάπωνας ρεπόρτερ.

Την Δευτέρα το απόγευμα, 19:30 (ώρα Ελλάδας) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο της Ελλάδας, ενώ… σταθερά στις 23:30 θα γίνει η προπόνηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: