Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μπέντο: «Δεν παίρνεις το Μουντιάλ, μόνο με τον Ρονάλντο»

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, θέλοντας προφανώς ν’ απορροφήσει και την πίεση από τον σούπερ σταρ των Ιβήρων, τόνισε πως αυτός από μόνος του, δεν εγγυάται την επιτυχία

Μπέντο: «Δεν παίρνεις το Μουντιάλ, μόνο με τον Ρονάλντο»
Ο Ρονάλντο είναι σίγουρα ο παίκτης, στον οποίο οι Πορτογάλοι, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους, για κάτι καλό σε αυτό το Μουντιάλ.

«Μπορεί να διαθέτουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρεις το Μουντιάλ. Ξέρω πως σε πολλούς στην πατρίδα μου, δεν θ’ αρέσει αυτό που λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε, είναι η πρόκριση από τον όμιλο. Ανεξάρτητα από τα άτομα, ο πρώτος στόχος είναι η επιτυχία του συνόλου και μέσα απ’ αυτή, έρχεται και η ατομική διάκριση».

Ο Μπέντο έκανε κριτική και για τις ώρες έναρξης των αγώνων, λέγοντας πως «θα έπρεπε να έχουμε διδαχθεί από το Μουντιάλ των ΗΠΑ, πως μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιβλαβές για τους παίκτες, το να διεξάγονται παιχνίδια, τέτοιες ώρες».

Η Πορτογαλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 19:00 ώρα Ελλάδος, την Δευτέρα 16/6, απέναντι στην Γερμανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: