Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τα «πήρε» ο… παγκίτης Ντρογκμπά!!

Μπορεί να αλλάζει το αποτέλεσμα ενός αγώνα χωρίς να σκοράρει, μόνο με την παρουσία του δηλαδή, όμως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι απλό θνητός και βγάζει την γκρίνια του όταν μένει εκτός βασικής ενδεκάδας.

Τα «πήρε» ο… παγκίτης Ντρογκμπά
Όταν ένας εκ των ηγετών μιας ομάδας είναι δυσαρεστημένος με τις επιλογές του προπονητή του και μάλιστα… το βγάζει και στη φόρα (ΜΜΕ), τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά…

Όμως, όταν πρόκειται για αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας, τότε τα νέα ίσως είναι καλά για τους Ελληνες.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά ο οποίος, αφού απέδειξε πως και μόνο με την "αύρα" του μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, πέταξε δημόσια τα «βέλη» του προς τον προπονητή του, Σαμπρί Λαμουσί. Ο Ιβοριανός… τσίνησε που έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας στον αγώνα του Σαββάτου με την Ιαπωνία και δεν το έκρυψε.

Όπως δήλωσε και στην «Equipe», είναι πολύ δυσαρεστημένος που στον πρώτο αγώνα της Ακτής Ελαφαντοστού στον τρίτο όμιλο, μπήκε ως αλλαγή: «Ήταν απογοητευτικό που δεν ξεκίνησα. Πρέπει, όμως, να το σεβαστό και να συνεχίσω. Όταν ήρθα στη Βραζιλία, είχα σκοπό να δώσω τα πάντα για προχωρήσουμε. Δεν χρειαζόταν να μπω ως αλλαγή για να βρω κίνητρο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: