Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Κρίνεται του Ντε Βινσέντι!

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Τόμας Ντε Βινσέντι για τον ΑΠΟΕΛ, που έχει έτοιμη τη νέα πρόταση για τον Αργεντινό και δύσκολα θα φτάσει τα χρήματα που επιθυμεί ο Ολυμπιακός.

Κρίνεται του Ντε Βινσέντι
Την ύστατη προσπάθεια, ώστε να παραμείνει στην ομάδα ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα κάνουν σύντομα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου αναμένεται να στείλουν τη Δευτέρα e-mail στον Ολυμπιακό, γνωστοποιώντας τη νέα τους και τελική -λογικά- πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Λευκωσίας ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Η απόφαση για αυτήν την κίνηση πάρθηκε στη χθεσινή σύσκεψη του ΔΣ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Μεγαλονήσου ο ΑΠΟΕΛ δεν αναμένεται να φτάσει και πάλι τα αρχικά «θέλω» των Πειραιωτών που ζήτησαν 500.000 ευρώ στην επαφή των δύο πλευρών.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα προτείνει περίπου 350.000 ευρώ και μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν πει και τώρα το «ναι» ο Ολυμπιακός, τότε εκτός απροόπτου ο ΑΠΟΕΛ θα εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα στραφεί προς άλλες που έχει στη λίστα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: