Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Από τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία!!

Στο τεχνικό τιμ της Φορτούνα Ντίσελντορφ ανήκει πλέον ο Γιώτης Σταματόπουλος, ο οποίος στη φετινή σεζόν ήταν βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία
Άμεσος συνεργάτης του προπονητή της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Όλιβερ Ρεκ θα είναι ο Γιώτης Σταματόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος. Ο 41χρονος προπονητής ήταν το «δεξί χέρι» του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, αλλά το συγκεκριμένο τεχνικό τιμ αποτελεί παρελθόν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Φορτούνα. Ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι η ομάδα. Αναμένω μια υπέροχη σεζόν για την Φορτούνα, ελπίζοντας να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος», ανέφερε ο πρώην βοηθός του Έβαλντ Λίνεν στον Πανιώνιο, που έχει ζήσει στη Γερμανία και ξέρει πολύ καλά να ομιλεί τη διάλεκτο της χώρας.

Από την πλευρά του ο Ρεκ, ο οποίος ήταν υπηρεσιακός προπονητής της Φορτούνα στη φετινή σεζόν, αλλά τελικά έγινε μόνιμος, δήλωσε: «Γνωρίζω τον Γιώτη πολύ καιρό και ξέρω τις ικανότητες του. Ήμασταν πάντα σε επικοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώτης θα μας βοηθήσει και πως θα ανταποκριθεί στα καθήκοντα του».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: