Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ρατς: «ΠΑΟΚ για την Ευρώπη και τον κόσμο»

Η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι «υπέροχοι οπαδοί» του ΠΑΟΚ είναι οι λόγοι που έκαναν τον Ράζβαν Ρατς να πει το «ναι» στην ελληνική ομάδα, όπως δήλωσε.

Ρατς: «ΠΑΟΚ για την Ευρώπη και τον κόσμο»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ρουμάνος αμυντικός ανέφερε πως επέλεξε τον ελληνικό σύλλογο επειδή αγωνίζεται στην Ευρώπη και μίλησε παράλληλα με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Πρόκειται για προφορική συμφωνία, διότι τα έχουμε βρει σε γενικές γραμμές και απομένει να διευθετήσουμε κάποια θέματα τυπικού χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με παράδοση στην Ελλάδα, ένας από τους σημαντικούς συλλόγους της χώρας», ανέφερε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και τόνισε:

«Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, διότι αναζητούσα να επιστρέψω σε μια ομάδα, όπως η Σαχτάρ. Δηλαδή, μια ομάδα που θα παίζει στην Ευρώπη και που έχει υπέροχους οπαδούς. Η ομάδα έχει πολύ σημαντικούς στόχους, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαίρομαι, που είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Θα υπογράψω για δύο χρόνια και μου αρέσει που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον Κοστίν και θέλω να κάνουμε κάτι καλό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: