Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

«Μάχη» δέκα ημερών!

Προσπάθεια για την ανεύρεση ρευστού, ώστε να πείσει τους Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλο και Κύργια, καταβάλει η διοίκηση του Άρη.

«Μάχη» δέκα ημερών
Δέκα μέρες έχουν απομείνει για τη Γ.Σ. της «ΚΜΑ» και η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη καλείται να βρει λύσεις σε τρία σημαντικά ζητήματα που θα αποδείξουν την ικανότητά της να υποστηρίξει το πλάνο της Football League.

Και τα τρία, μάλιστα, έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη δυνατότητα χρηματοδότησης. Συγκεκριμένα, πρώτα από όλα οι ιθύνοντες προσπαθούν να συμφωνήσουν με τους πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, έχοντας όμως αδυναμία να δώσουν σε αυτή τη φάση προκαταβολές και αυτό έχει «παγώσει» τις επαφές.

Το δεύτερο είναι η διατήρηση στο ρόστερ των παικτών που έχει αρχικά ζητήσει ο Καλαϊτζίδης. Δηλαδή, Σουνά, Γιαννίτση, Σταυρόπουλου, Ψυχογιού, Κύργια που θα δείξουν ότι έχει αρχίσει να κυλάει το νερό στο αυλάκι. Με όλους τους ποδοσφαιριστές έχουν υπάρξει συζητήσεις και όλοι τους επιθυμούν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Εντός της εβδομάδας θα φανεί αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει από πλευράς διοίκησης.

Το τρίτο αφορά το αναίμακτο «διαζύγιο» με τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Καλαϊτζίδης. Κάποιοι θα φύγουν, αλλά τη διοίκηση δεν τη συμφέρει σε καμία περίπτωση να φύγουν με προσφυγή. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθούν χρήματα που θα κάνουν τις συμφωνίες συμβιβασμού για τα δεδουλευμένα τους εφικτές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: