Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Χουέρτας και… τέζα!! (video)

Με καλάθι του Μαρσελίνιο Χουέρτας στην εκπνοή η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βαλένθια στη «Λα Φοντέτα» με 77-75 και με 3-2 πήρε την πρόκριση στους τελικούς της ισπανικής λίγκας.

Χουέρτας και… τέζα! (video)
Απίστευτο φινάλε σε μια απίθανη σειρά, που είδε τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πάντα τους γηπεδούχους!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 77-75 της Βαλένθια στη «Λα Φοντέτα» στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι τελικοί θα αρχίσουν την Πέμπτη 19/6.

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας με drive και σπάσιμο μέσης ευστόχησε στην εκπνοή στο νικητήριο καλάθι για τους Καταλανούς. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 22 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Άντε Τόμιτς με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Κώστας Παπανικολάου είχε 4 πόντους (1/2 τρίποντα, 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 20:28.

Ο Τζάστιν Ντόελμαν με 18 και ο Ρομέιν Σάτο με 17 πόντους, ανάμεσα στους οποίους και το καλάθι της προσωρινής ισοφάρισης στα 6,8’’ πριν το τέλος, ξεχώρισαν από τις «νυχτερίδες» που πάντως θα συμμετέχουν στην επόμενη Ευρωλίγκα μετά την κατάκτηση του Eurocup.

Η πρόκριση της «Μπάρτσα» στον τελικό σημαίνει πως η Λαμποράλ Κούτσα θα παίξει κανονικά στην επόμενη Ευρωλίγκα και η Ισπανία θα έχει πέντε εκπροσώπους στη διοργάνωση (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μάλαγα, Λαμποράλ Κούτσα).

Δείτε το νικητήριο καλάθι του Χουέρτας:


Marce από Samusleep

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: