Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το παλεύει ο Ολυμπιακός!!

Την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει τον Στράτο Περπέρογλου θα κάνει ο Ολυμπιακός. Αναμονή για Ντιλέινι και Χάινς, επαφές με τρεις για επέκταση συμβολαίων. Ερωτηματικό ο Πέτγουεϊ.

Το παλεύει ο Ολυμπιακός
Σημαντική είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό και το υπάρχον ρόστερ του. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την οικονομική διαφορά με τον Στράτο Περπέρογλου θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσουν. Η Αναντολού Εφές προσφέρει 1,8 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον διεθνή φόργουορντ, ενώ η τελευταία προσφορά των Πειραιωτών είναι στα 2/3.

Αν δεν παραμείνει ο Περπέρογλου, θα αναζητηθεί αντικαταστάτης του, με τον Μάικ Μπράμο να είναι στα υπόψη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι έτοιμος για περισσότερες ευκαιρίες.

Εξάλλου, αύριο θα γίνει η συνάντηση της πλευράς του Βαγγέλη Μάντζαρη για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2015. Σειρά θα πάρουν οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Πρίντεζης, που επίσης δεσμεύονται για έναν ακόμη χρόνο. Ακόμη και σε περίπτωση που δεν προκύψει συμφωνία με κάποιον/ους από τους τρεις, δεν θα αποχωρήσουν από την ομάδα και θα υπάρξει επαναπροσέγγιση στην πορεία.

Στο μεταξύ, ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του «Air Georgia», αλλά να μην είναι τίποτα βέβαιο.

Οι μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός κινείται κατά πρώτο λόγο για δύο παίκτες πρώτης γραμμής, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια και τη ρακέτα του. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ο μεγάλος στόχος για τα γκαρντ, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τους γερμανικούς τελικούς, όπου ο Αμερικανός γκαρντ «οργιάζει» με την Μπάγερν. Στους ψηλούς διακαής πόθος είναι ο Κάιλ Χάινς, αλλά όσο δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του. Ο νέος προπονητής της ομάδας (Ιτούδης;) θα κληθεί να αποφασίσει για τον Αμερικανό σέντερ, που έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: