Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος»

87e8ea18907a99c7c2aca293c2526df1_XL
Η Κ11 του ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψει στην Μόσχα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Η ΠΑΕ αναφέρει:
«Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στον  τόπο του… εγκλήματος, τη Μόσχα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο μεγάλο διεθνές τουρνουά Lokoball. Τα πρόσωπα άλλαξαν σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η Κ11 του ΠΑΟΚ πέρασε με αέρα υπεροχής από τον προκριματικό όμιλο, που διεξήχθη στην Αλμπένα της Βουλγαρίας με πέντε άνετες νίκες και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με τους παίκτες του Βασίλη Καναρά να ταξιδεύουν στη Ρωσία.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου διεξάγονται τα τελικά του Lokoball 2014 με τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ να έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους υπόλοιπους νικητές των προκριματικών γύρων στην Ευρώπη και τη ενδοχώρα της Ρωσίας.
Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου κέρδισαν στον τελικό της διοργάνωσης την Ακαδημία Χάτζι 2-0, αφού είχε προηγηθεί η εύκολη πρόκριση (5-1) από τον ημιτελικό κόντρα στην Τσέρνο Μόρε.
Φυσικά, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του, με χαρακτηριστική άνεση. Κέρδισε 7-1 την Σπαρτάκ Βάρνας, 6-0 την Ακαδημία Χάτζι και 3-0 την Ιζίτα Νρόμπριτς».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: