Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

«Θέλουν την εκδίκηση οι ΗΠΑ»

Έτοιμη θα είναι η Γκάνα απέναντι στις ΗΠΑ σύμφωνα με τον Τζόναθαν Μενσά, ο οποίος τόνισε πως η αντίπαλος των Αφρικανών θα θελήσει να δώσει την απάντησή της για τα δύο προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα.

«Θέλουν την εκδίκηση οι ΗΠΑ»
Τόσο στο Μουντιάλ του 2006, όσο και στου 2010, η Γκάνα είχε αφήσει εκτός διοργάνωσης τις ΗΠΑ και ο Τζόναθαν Μενσά κάνει λόγο για προσπάθεια εκδίκησης στην φετινή διοργάνωση της Βραζιλίας.

«Θα είναι σαν παιχνίδι εκδίκησης για τις ΗΠΑ, επειδή τους είχαμε κερδίσει το 2006 και το 2010. Για ακόμη μια φορά τους αντιμετωπίζουμε στον πρώτο αγώνα», ήταν τα λόγια του 23χρονου αμυντικού.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ξεχωριστά στα δεδομένα μεταξύ των δύο εθνικών την φετινή σεζόν, επισημαίνοντας πως θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας.

«Όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο από την Γκάνα και από τις ΗΠΑ επίσης. Αυτό θα κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε», ήταν η τοποθέτηση του άσου της Εβιάν.

Εκτός των άλλων, τόνισε πως το μόνο που ενδιαφέρει την αφρικανική ομάδα αυτή την στιγμή, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Για τώρα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να διαβεβαιώσουμε πως θα προκριθούμε στον επόμενο γύρο, προτού σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο», ήταν η παραδοχή του Μενσά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: