Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πληρώνεται καλά ο Καπέλο!!

Ο Φάμπιο Καπέλο είναι ο πιο «πλούσιος» προπονητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τον… δικό μας Φερνάντο Σάντος να είναι 21ος στη σχετική λίστα.

Πληρώνεται καλά ο Καπέλο
Η... εφορία της Βραζιλίας πέρασε από κόσκινο τους 32 προπονητές του Μουντιάλ και κατέληξε στο «πόθεν έσχες» τους. Στη > «χώρα του καφέ» σχολιάζουν ξανά και ξανά τη μισθολογική κλίμακα με την «τσέπη» του Φάμπιο Καπέλο να απέχει παρασάγγας έναντι των υπολοίπων!

Ο εκλέκτορας της Ρωσίας είναι επικεφαλής στη λίστα με ετήσιο εισόδημα τα 6,5 εκατ. ευρώ, την ίδια στιγμή που τελευταίοι και καταϊδρωμένοι έρχονται οι Κέσι Απια (Γκάκα), Μιγκέλ Ερέρα (Μεξικό) με μόλις 180 χιλιάρικα μισθό.

Ο Φερνάντο Σάντος με τα 6 κατοστάρικα (συν 200.000 ευρώ το μπόνους πρόκρισης) είναι στην 21η θέση της λίστας των καλύτερα αμειβομένων προπονητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο εκλέκτορας της «σελεσάο», ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, είναι μόλις... 4ος πίσω από τον «Δον Φάμπιο» και τους Ρόι Χότζον, Τσέζαρε Πραντέλι.

Ούτε λίγο-ούτε πολύ, 7 τεχνικοί του Μουντιάλ αμείβονται με μίνιμουμ 2 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές, ενώ ο Νίκο Κόβατς που από προσωρινός «βαφτίστηκε» μόνιμος προπονητής στην εθνική Κροατίας εισπράττει 19 φορές περισσότερα σε σχέση με τον μέσο όρο μίσθωσης των ποδοσφαιριστών στο εγχώριο πρωτάθλημα!

Η αναφορά γίνεται γιατί αποτελεί και την μικρότερη δυνατή οικονομική απόκλιση σε αντιστοιχία, σε σχέση με τους 32 «εκλεκτούς» των πάγκων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: