Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το «ηλεκτροσόκ» και ο Καλάθης!!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέταξε ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι θέλει έναν Παναθηναϊκό με ελληνική ταυτότητα.

Το «ηλεκτροσόκ» και ο Καλάθης!
Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης
 Και δεν έμεινε στα λόγια καθώς οι ριζικές αλλαγές στην ομάδα είναι προ των πυλών ή αν προτιμάτε είναι δεδομένες.

Ο Παναθηναϊκός επί διοικήσεώς του κατέκτησε δις το νταμπλ, αλλά όπως αποδείχθηκε το μπάσκετ που προσέφερε ειδικά την δεύτερη σεζόν δεν ήταν ελκυστικό και δεν άρεσε στον κόσμο, ούτε όπως ήταν λογικό και στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ετσι η επόμενη μέρα θα έχει την λογική ενός ρετουσαρισμένου Παναθηναϊκού, μιας ομάδας που θα είναι εντελώς διαφορετική αναφορικά με το έμψυχο υλικό της και θα έχει περισσότερη νεανικότητα και φρεσκάδα.

Οι αποχωρήσεις είναι ηχηρές και ιδιαίτερα των Λάσμε-Γκιστ, αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει και το ρίσκο, αλλά η προοπτική για έναν Παναθηναϊκό με μέλλον είναι μεγάλη, αρκεί να υπάρχει πίστωση και υπομονή από τον κόσμο της ομάδας. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ ώστε να έχουμε πιο κατασταλαγμένη άποψη αναφορικά με το σύνολο.
Ο μεγάλος (ο νούμερο ένα) στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη. Αναμφίβολα μια πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό θα ενισχύσει πάρα πολύ την ομάδα στην θέση των γκαρντ και φυσικά δεν θα χρειαστεί και χρόνος για να κουμπώσει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη γιατί έχουν συνεργαστεί υποδειγματικά κατά το πρόσφατο παρελθόν. Σαφέστατα ο ομογενής γκαρντ είναι πιο ώριμος από την μικρή θητεία του στο ΝΒΑ ενώ με την γρηγοράδα που τον διακρίνει (ακόμα τον θυμάται ο Ναβάρο ενώ και η εμφάνισή του στον τέταρτο τελικό του 2011 όταν είχε τραυματιστεί ο Διαμαντίδης ήταν συγκλονιστική) μπορεί να «τρέξει» έναν ελκυστικό Παναθηναϊκό με την βοήθεια των υπολοίπων γκαρντ που θα αποκτηθούν.

Πηγή:superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: