Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Άμπροουζ: «Ευχάριστη έκπληξη το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Ντάρεν Άμπροουζ, που υπέγραψε μέχρι το Γενάρη στην Ίπσουιτς, έφυγε από την Ελλάδα και τον Απόλλωνα Σμύρνης με άριστες εντυπώσεις.

Άμπροουζ: «Ευχάριστη έκπληξη το ελληνικό πρωτάθλημα»
Είναι αλήθεια πως πολλοί ξένοι φεύγουν με τις χειρότερες εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ντάρεν Άμπροουζ δεν ανήκει, ωστόσο, σε αυτούς. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, που είχε πολύ καλή παρουσία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο μισό της σεζόν, υπέγραψε μέχρι το Γενάρη στην Ίπσουιτς και μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ελληνική εμπειρία του.

«Ο Λόρι Σάντσεζ ήταν προπονητής και με ζήτησε. Εγώ άρπαξα την ευκαιρία. Όσο καιρό ήμουν στην ομάδα αντιμετωπίσαμε 4-5 πολύ καλές ομάδες και ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Όταν πήγα στην Ελλάδα εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν ήταν όπως τα περίμενα. Είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όλα κρίθηκαν στο τέλος. Εμείς ήμασταν στις τελευταίες θέσεις όταν πήγα και τελικά υποβιβαστήκαμε την τελευταία αγωνιστική μετά από μια ήττα από τον Ολυμπιακό. Θα συμβούλευα πολλούς παίκτες να κάνουν μια ανάλογη κίνηση. Αν θέλεις να βελτιωθείς και να δεις τον κόσμο, πρέπει να πας στο εξωτερικό», δήλωσε ο 30χρονος άσος, που είχε 11 συμμετοχές και 6 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: