Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Όποιος κι αν θέλει το αντίθετο, η ΑΕΚ θα επιστρέψει»

Κανένα εμπόδιο δεν θα σταματήσει την ΑΕΚ απ’ το να γυρίσει εκεί που ανήκει, όπως σημείωσε ο Χρήστος Αραβίδης. Με αφορμή το παιχνίδι στο Αίγιο, ο σκόρερ της «Ένωσης» μίλησε για όλα όσα συνέβησαν εκεί.

«Όποιος κι αν θέλει το αντίθετο, η ΑΕΚ θα επιστρέψει»
Αναπόφευκτη χαρακτήρισε την επιστροφή της ΑΕΚ για όποιον τυχόν επιθυμεί το αντίθετο ο Χρήστος Αραβίδης.

Μιλώντας στο «Action 24» με αφορμή το δύσκολο διπλό επί του Παναιγιαλείου, ο επιθετικός της «Ένωσης» σημείωσε ότι εκείνη θα ευθύνεται για το αν θα νικά ή όχι στα παιχνίδια.

Αφού εξήγησε ωστόσο ότι τα παράπονα έγιναν για το αντιαθλητικό -και όχι για το απλά δυνατό- παιχνίδι, υπογράμμισε ότι όπως και να ‘χει οι «κιτρινόμαυροι» θα επανέλθουν εκεί που ανήκουν.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Αραβίδη

«Προετοιμαζόμαστε τρεις μήνες για να παίξουμε σε μια κατηγορία που για τους περισσότερους από εμάς είναι άγνωστη, όμως εμείς είμαστε αυτοί που ευθύνονται για το αν θα πάρουμε το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Χθες παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Για τον αντίπαλο, δεν μας ενοχλεί το σκληρό παιχνίδι, μας ενοχλούν τα σημεία που υπήρξε αντιαθλητικό παιχνίδι».

-Το σκληρό παιχνίδι είναι κάτι που η ΑΕΚ θα πρέπει να το αποδεχτεί;

«Φυσικά το έχουμε αποδεχτεί, το συζητήσαμε και σήμερα και χθες. Από εκεί και πέρα, θα συμφωνήσω με αυτό που λέγατε νωρίτερα ότι αυτό συμβαίνει με την ανοχή του διαιτητή. Μπορεί το παιχνίδι να είναι σκληρό, μπορεί να είναι δυνατό, αλλά ο διαιτητής θα πρέπει να… κρατάει τις αποστάσεις. Δεν μπορούν να είναι ανεξέλεγκτα τα πράγματα».

-Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσατε να ζητήσετε κόκκινη κάρτα…

«Ναι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Επίσης, γίνονταν σκόπιμα καθυστερήσεις για να μην μπορούμε να παίξουμε γρήγορα. Αυτά είναι τα σημεία για τα οποία έχουμε παράπονα εγώ και οι συμπαίκτες μου. Δεν παραπονεθήκαμε για το σκληρό παιχνίδι. Παραπονεθήκαμε για το σκληρό παιχνίδι που δεν τιμωρήθηκε».

-Μεταξύ σας τι λέτε για τον στόχο της ομάδας; Πόσο γρήγορα θέλετε να τελειώσετε με την άνοδο;

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Γι' αυτό έχουμε προετοιμαστεί και γι' αυτό θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Για να επιστρέψουμε εκεί που αξίζει να βρίσκεται η ΑΕΚ. Όπως και να έχει, θα το καταφέρουμε. Όποιος κι αν θέλει κάτι διαφορετικό, εμείς θα το πετύχουμε, μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα δεν έχει ανάγκη καμία διαιτητική απόφαση».

-Σαν ρόστερ υπάρχει η άποψη ότι η ΑΕΚ ήδη είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκα. Συμφωνείς;

«Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα μας χαριστεί κανένας. Δεν το ζητήσαμε. Εμείς δουλεύουμε στις προπονήσεις και τα δίνουμε όλα στους αγώνες για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

-Στο τέλος ήρθε η αποβολή σου και η αντίδρασή σου. Πώς νιώθεις για όλα αυτά;

«Είμαι φοβερά απογοητευμένος. Το έδειξα κιόλας. Η αντίδρασή μου ήταν γιατί ένιωσα αδικημένος. Σε τόσα παιχνίδια, δεν έχω αποβληθεί άλλη φορά. Δεν φημίζομαι ούτε για το σκληρό παιχνίδι, ούτε ότι χάνω την ψυχραιμία μου. Δεν έκανα κάτι σκόπιμα, για να κερδίσω χρόνο. Για καθυστερήσεις. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, δεν έχει ανάγκη καθυστερήσεις και διαιτητικές εύνοιες».

-Φέτος παίζεις ως φορ και έχεις έναν ρόλο να παίζεις περισσότερο για τους υπόλοιπους. Να θυσιάζεται για τους άλλους.

«Είναι ένας ρόλος που μου είναι πάνω κάτω γνώριμος. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Η ομάδα αγωνίζεται με τον συγκεκριμένο τρόπο, ο προπονητής πιστεύει ότι ταιριάζω στο στιλ που θέλει για την ομάδα. Είμαι ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ' ότι ίσως έχουν συνηθίσει πολλοί. Τώρα αν θυσιάζομαι… Χαρά μου και μόνο είναι. Εγώ θέλω να κερδίζει η ομάδα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: