Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Απαιτούμε να δείχνετε σοβαροί»


Οι οπαδοί του Άρη μέσω επιστολής που έστειλαν, ζητούν από τους παίχτες να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα ενώ αναφέρθηκαν και στις αρκετά υψηλές τιμές των εισιτηρίων.
Αναλυτικά:
«Aπό την αρχή της χρονιάς, έχοντας επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα στηρίξαμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό που όμως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η ομάδα να μην παρουσιάζει εικόνα, όπως η σημερινή (ανεξαρτήτως του ότι ήρθε η νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο). ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους παίκτες και τον προπονητή, να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσπάθεια, για να βλέπουμε μία ομάδα που θα δαγκώνει και θα καθαρίζει τα ματς απ’ το ξεκίνημα τους και όχι μία ομάδα που ζορίζεται από ομάδες που ποτέ δεν είχαμε ξανακούσει.
Όσο για τους επενδυτές-χορηγούς-διαχειριστές ή όπως αλλιώς συστήνονται, ας έχουν υπ’ όψιν τους πως στα εκτός έδρας ματς ο κόσμος του Άρη πλήρωσε 5 ευρώ εισιτήριο. Και για τον κόσμο αυτό που μόνο ματώνει και έχει γίνει λάστιχο να στηρίζει παντού και πάντα, ανεξαρτήτως συνθηκών, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση του Άρη να τον σέβεται και να μην τον αντιμετωπίζει σαν ευρώ ή σαν κορόιδα. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ να μην ξαναπληρώσει ο Αρειανός στο Χαριλάου, περισσότερο από όσα πληρώνει εκτός έδρας. Τέλος η ανοχή σε αυτό το θέμα. Να μη χρειαστεί να επανέλθουμε…
Οι Σύνδεσμοι του Άρη
Ιερολοχίτες
SUPER 3
CLUB 1914
YELLOW CLUB».

Δεν υπάρχουν σχόλια: