Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Παίζουμε και στο Χαριλάου»!

xarilaou_xoros_gipedo
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος. Ανέφερε πως η ομάδα του ψάχνει να βρει γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Άρη και τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα ακόμα και να γίνει το παιχνίδι στο Χαριλάου!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στην ομάδα:
«Προσπαθούμε αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε 9 απουσίες για διάφορους λόγους».
Για το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι με τον Άρη:
«Προσπαθούμε να βρούμε ένα γήπεδο. Κάναμε μια προσπάθεια να βρούμε το γήπεδο του Μακεδονικού. Είχαμε μια επικοινωνία με την ΕΠΟ και την αστυνομία και μας είπαν πως μπορεί να ορίσουν το ματς το Σάββατο μετά από συνεννόηση με τον Άρη. Ο Άρης όμως δεν συμφωνεί επειδή υπάρχει το μπάσκετ. Το γήπεδο των Αμπελοκήπων χωράει 1.600 κατοίκους και είναι πολύ μικρό ενώ το γήπεδο του Μακεδονικού χωράει πολύ παραπάνω, κοντά στους 6.500. Θα γίνει την Τετάρτη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα και θα δούμε πως θα πάει το πράγμα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα ακόμα και στο Χαριλάου. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίρρηση από την αστυνομία».
Για τους πολλούς νέους παίκτης της ομάδας:
«Δουλεύουμε με πολλά να παιδιά και για αυτό κρατάμε και την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, πολύ υλικό και πιστεύω πως θα παραμείνει στην κατηγορία. Το πρόβλημα ήταν πως είμαστε μια ομάδα από 34 άτομα όπου πάνω από τα 20 ήρθαν φέτος. Όλα τα παιδιά είναι σχεδόν κάτω από 23 ετών».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: