Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Έφυγε λόγω συνθημάτων ο Βαρδινογιάννης!! (video)

«Έξω φρενών» έγινε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με ύβρεις οπαδών και γι' αυτό αποχώρησε πριν την έναρξη του φιλανθρωπικού ματς ανάμεσα σε παλαιμάχους του Πανναυπλιακού και του Παναθηναϊκού στο Ναύπλιο!

Έφυγε λόγω συνθημάτων ο Βαρδινογιάννης! (video)

Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του ματς, που έγινε για την ενίσχυση των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Μερίδα οπαδών της ομάδας όμως είχε διαφορετική άποψη. Μόλις εμφανίστηκε ο «καπετάνιος» στο γήπεδο, άρχισαν να τραγουδούν υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο ίδιος τους πλησίασε, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά το περιστατικό στο parapolitikaargolida.gr ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σχολίασε: «Ο λόγος που αποχώρησα ήταν σαφής. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά ουδείς τον σταματάει. Με ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ...»




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: