Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μπερλουσκόνι: «Ξανά στην κορυφή η Μίλαν»

Την επιστροφή της Μίλαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τη συμμετοχή της στο τελικό του Champions League που θα γίνει στο Μιλάνο το 2016 έθεσε ως στόχο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μπερλουσκόνι: «Ξανά στην κορυφή η Μίλαν»
Ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους που θέτει για τη Μίλαν εμφανίστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε ότι θέλει να δει τους «ροσονέρι» ξανά στο Champions League και να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης την επόμενη σεζόν, που θα γίνει στο Μιλάνο.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Μίλαν έδωσε δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Φίλιππο Ιντσάγκι και τους παίκτες του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στην εφημερίδα

Για τους στόχους που θέτει ο ίδιος για τη Μίλαν:

«Για φέτος ο στόχος είναι να ξαναφέρουμε τη Μίλαν στην Ευρώπη αλλά εγώ ονειρεύομαι τον τελικό του Champions League στο Μιλάνο. Υπάρχει ένα καλό κλίμα τώρα στη Μίλαν, με έναν νέο προπονητή που έχει θέληση για νίκες αλλά και να μας ξανακάνει πρωταγωνιστές στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο, όπως ήμασταν πάντα τα τελευταία 30 χρόνια»

Για την αποχώρηση του Μάσιμο Μοράτι από τη διοίκηση της Ίντερ:

«Με πονάει που ένας Μιλανέζος όπως αυτός αποχώρησε. Εγώ δεν θα μπορούσα να πουλήσω την ομάδα σε έναν ξένο, ίσως ούτε και σε Ιταλό».

Καταλήγοντας, ο Μπερλουσκόνι ευχήθηκε «επιτυχία και τύχη» στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος βρίσκεται στη Γιουβέντους, και στη συνέχεια είπε για τον Μπαλοτέλι πως «η απόκτησή του έγινε κόντρα στη γνώμη μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: