Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Εναλλακτική της Γιουνάιτεντ ο Γκουντογκάν!!

Σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Κέβιν Στρούτμαν ή τον Αρτούρο Βιντάλ, τότε θα κινηθεί για τον Ιλκάι Γκουντογκάν, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Εναλλακτική της Γιουνάιτεντ ο Γκουντογκάν
Ο Κέβιν Στρούτμαν είναι στην κορυφή της λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με τον Αρτούρο Βιντάλ, όμως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει κανέναν από τους δύο, τότε θα στραφεί στον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει… διακαώς τον Ολλανδό μέσο, ωστόσο η αντίσταση της Ρόμα είναι αυτή που δυσκολεύει αρκετά την περίπτωσή του.

Μια άλλη επιλογή για τους «κόκκινους διάβολους» φημολογείται πως είναι ο Αρτούρο Βιντάλ, με τα τελευταία δημοσιεύματα να τον φέρνουν με το… ένα πόδι εκτός Γιουβέντους.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να πάρουν κανέναν από τους δυο, τότε οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να… χτυπήσουν την πόρτα της Ντόρτμουντ για τον 23χρονο Γερμανό μέσο, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, παλεύει για να διεκδικήσει φανέλα βασικού και να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Και αυτό το σενάριο φαντάζει δύσκολο, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι θετικός στην πώληση του παίκτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: