Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Κληρώνει» για Μέντες στον Παναθηναϊκό!

Την Τρίτη θα φανεί πόσο σοβαρή είναι η ζημιά -και παράλληλα πόσο θα μείνει εκτός δράσης- του Νταβίντ Μέντες στη γάμπα, μετά την τομογραφία που υποβλήθηκε. Το μομέντουμ του Στιλ και ο Μπεργκ για ΠΑΟΚ!

«Κληρώνει» για Μέντες στον Παναθηναϊκό
Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη το απόγευμα της Δευτέρας ο Νταβίντ Μέντες, μετά το πρόβλημα που του προέκυψε στο ζέσταμα του περασμένου φιλικού του Παναθηναϊκού με την Μπασακσεχίρ.

Είναι αλήθεια πως στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αγωνία για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις που θα βγουν το πρωί της Τρίτης. Η απουσία του είναι δεδομένη για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ και ανάλογα με τη ζημιά που έχει πάθει στη γάμπα, θα φανεί και πόσο θα μείνει εκτός δράσης. Άλλωστε, ακολουθούν αρκετές κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Από 'κει και πέρα βασικός είναι απόψε ο Ντάνιελ Πράνιτς με την Κροατία (στον πάγκο ο Σίλντενφελντ), ενώ ο Γιάννης Αναστασίου και το τεχνικό επιτελείο θα 'χει στραμμένα τα βλέμματα και στο ματς της Εθνικής την Τρίτη και κατά πόσο θα παίξει ξανά ο Καρέλης.

Όπως φαίνεται στην παρούσα φάση, ο Λουκ Στιλ δείχνει να 'χει ένα προβάδισμα για να παραμείνει βασικός ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς. Δεδομένα η απόδοσή του στα φιλικά και τα επίσημα -κυρίως αυτό με τους Τούρκους- έχει φέρει ικανοποίηση και το μομέντουμ είναι προς το μέρος του, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Τέλος, ο Μάρκους Μπεργκ έχει ανεβάσει στροφές, πάει απ' το καλό στο καλύτερο και οι πιο αισιόδοξες σκέψεις κάνουν λόγο πως πιθανώς να προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, στις 9 Νοεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: