Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αγγελούδης: «Με ποιότητα, δύναμη και πάθος»

Ο Νίκος Αγγελούδης μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στάθηκε στη σπουδαιότητα του αποτελέσματος από κάθε άποψη για τον Ημίθεο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν ένα δύσκολο ματς, ήταν πρεμιέρα πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ στην αρχή. Μετά το 0-1 παρ’ όλο που πάλι είχαμε την κυριαρχία, δεν τελειώσαμε το ματς, είχαμε μια πολύ καλή φάση με τον Πουρτουλίδη πολύ σημαντικη, όμως νομίζω δίκαια πήραμε τη νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Αγγελούδη.

«Διάθεση και πλάνο»

Για τα θετικά στοιχεία του Ηρακλή, σχολίασε: «Είχαμε διάθεση και σωστό πλάνο, καλύτερο τρόπο παιχνιδιού από τον αντιπάλο. Ήμασταν δυνατοί και αξιόπιστοι και στην άμυνα και την επίθεση. Δεν απειληθήκαμε πέραν μιας ή δύο περιπτώσεων και επιθετικά τα πήγαμε καλά. Πιστεύω δεν αφήσαμε περιθώριο στον Πιερικό να μας απειλήσει. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και συνολικά η στατιστική τα δείχνει όλα».

Ερωτηθείς για την πίεση στο τέλος, απάντησε: «Όταν κερδίζεις με 1-0 εκτός έδρας, κοιτάς να διασφαλίσεις τη νίκη. Ήταν λογικό ο Πιερικός να μας πιέσει. Πιστεύω ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα, η οποία στην έδρα της μπορεί να πάρει πολλούς βαθμούς».

Ο Ρομάνο και οι «φωνές»

Σχετικά με την απουσία του Ρομάνο, ο Αγγελούδης είπε: «Η ομάδα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό. Ασφαλώς και ο Ρομάνο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και στη συνέχεια θα βοηθήσει πάρα πολύ. Το ρόστερ μας είναι αρκετά γεμάτο, υπάρχουν επιλογές».

Για τις διαμαρτυρίες του Πιερικού στο πέναλτι είπε: «Είναι μέσα στο παιχνίδι. Κι εμείς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για την αγκωνιά στον Ζιαμπάρη. Γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σ’ αυτά. Η παρουσία μας ήταν πάρα πολύ καλή, θα ήταν άδικο μια τέτοια στιγμή να μειώσει τη νίκη μας», ενώ για την αγκωνιά σχολίασε: «Δεν είχε σκοπό ο Σταματής, αλλά ήταν κίνηση για την οποία έπρεπε να τιμωρηθεί».

«Να κερδίσουμε τον κόσμο»

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον κόσμο με το μέρος σου ψυχολογικά. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο μας, να είναι κοντά μας συνεχώς και να μας βοηθάει».

Για την ήττα-έκπληξη του Ολυμπιακού Βόλου: «Ήταν έκπληξη ως αποτέλεσμα, Θα τους αντιμετωπίσουμε τη Δευτέρα. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι ως αποτέλεσμα, εμείς κοιτάμε τη δική μας την ομάδα και το πώς θα είμαστε εμείς».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ηρακλής για να συνεχίσει ανάλογα τόνισε: «Η ομάδα έχει ποιότητα. Η αλήθεια είναι πως από μόνη της δεν φτάνει. Θέλει και ψυχή, δύναμη και πάθος. Ο  κάθε παίκτης ξεχωριστά να δίνει το 100% για να κερδίζει η ομάδα μέσα από αυτό», ενώ έκλεισε λέγοντας: «Κάθε ματς είναι ευκαιρία. Πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλός και να βοηθάς την ομάδα. Αυτό θέλω σε κάθε ματς κι εγώ». 
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: