Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Νίκες...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τα παιχνίδια του Άρη και την συνέχεια που αποτελεί μονόδρομο, ενώ στέλνει...υστερόγραφα αγάπης!
Ο ΑΡΗΣ έκανε αυτό που έπρεπε την Κυριακή. Πήρε έστω και...δύσκολα τους 3 βαθμούς της νίκης με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά να διαμορφώνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. 
ADVERTISEMENT
Δεν ξέρω πόσοι έχουν την αίσθηση ότι ο ΑΡΗΣ θα μπαίνει μέσα και θα μοιράζει πεντάρες, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Από κει και έπειτα και με τους Σανιά, Νλουντούλου, Κογκνού συν τις άλλες προσθήκες είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει και αυτό. Ως τότε στα 9-10 παιχνίδια που θα έχει η ομάδα αυτό το οποίο πρέπει να κάνει είναι να κερδίζει.
Ήδη η παρουσία του Πόι με δύο ασίστ και ένα γκολ φαίνεται ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Θεωρώ ότι σημαντική βοήθεια θα δώσει και ο Παναγιώτης Ατματσίδης, όπως ήδη έδωσε πχ ο Μάριος Παπαδόπουλος. Ο ΑΡΗΣ και 3-4 βαθμούς πίσω να είναι τον Γενάρη από τον πρώτο Πανσερραικό, δεν θα έχει πρόβλημα στο τέλος. Ως τον Γενάρη όμως χρειάζεται νίκες και μόνο νίκες έστω και δύσκολα.
Σίγουρα κάθε αντίπαλος παίζει με τον ΑΡΗ σαν να παίζει τον τελικό των τελικών. Κατανοητό και φυσικά θεμιτό. Κάποια παιχνίδια μπορεί και να στραβώσουν όπως έγινε με τον Καμπανιακό ή να μπουν γκολ σαν αυτό του Μίτσικα που ντύθηκε Πελέ στην απόδραση των 11, αλλά ο ΑΡΗΣ οφείλει να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του, αρχικά ως τον Γενάρη και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα.
ΥΓ1 Ευχαριστώ πολύ το gazzetta και ειδικά τον Μιχάλη για την “προώθηση” της εκπομπής ( http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/659286/o-kalos-o-kakos-k... ) που ήδη από την πρώτη μέρα στην Θεσσαλονίκη έχει αναγκάσει πολλούς να...γυρίσουν την βελόνα ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς να βάλουν στο 1 της ψηφιακής μνήμης το Libero! Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε αν και είναι δύσκολο. Τι να κάνουμε δηλαδή για το gazzetta.gr που είναι πρώτο και με διαφορά από τον δεύτερο;
ΥΓ2 Μπράβο στο μπασκετικό ΑΡΗ για το παλικαρίσιο διπλό στην Ελευσίνα. Χωρίς να ξεχνάμε ότι φέτος το...πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ είναι η εξυγίανση, ήδη η ομάδα του Πρίφτη έχει μία μεγάλη απώλεια χάρη στους...φωστήρες που όρισαν τρια ματς του ΑΡΗ σε διάστημα έξι ημερών. Το πλήρωσε ο Τόμας με την θλάση παραμονές του τοπικού ντέρμπι που όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για το γόητρο σε όποια κατάσταση και αν είναι οι δυο ομάδες. Θα τα πούμε όμως για τον Αυτοκράτορα και τον συμπολίτη που χάρη σε εμάς έμαθε αριθμητική (1,2,3,... 10 χρόνια κτλ), προπαίδεια (7 τίτλους που έχει επί 3 για να φτάσουν στα τρόπαια ΑΡΗ) και λοιπές μαθηματικές πράξεις μέσα στην εβδομάδα!
ΥΓ3 Παρακαλείται ο κύριος βοηθός που ήταν την Κυριακή στην 2, να παραδώσει την σημαία και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δυο οφσάιτ, ένα μέτρο πίσω ο Ρένια. Πλάκα, πλάκα μήπως πρέπει να ασχοληθεί λίγο ο επίσημος ΑΡΗΣ με όλους αυτούς;
ΥΓ4 Το Σάββατο θα...παραγγείλω από Room Service Δημήτρη μου; Να είσαι έτοιμος γιατί θα νιώσεις όπως παλιά κοιτώντας το ταβάνι!
ΥΓ5 Για το δίευρο τα είχαμε σημειώσει φυσικά πριν να βγει η ανακοίνωση από τους συνδέσμους. Σήμερα πιστεύω ότι ο Γαλανός θα σημειώσει πως...καταργείται. Φυσικά περιμένουμε με ενδιαφέρον και όλα τα υπόλοιπα, αλλά μην περιμένετε αμέσως μετά οι...δημοσιογράφοι να γίνουν ορκωτοί λογιστές και να ελέγξουν πόσα χρήματα έχει βάλει από την τσέπη του ο επικεφαλής του τμήματος. Αυτή είναι δουλειά του ΑΣ. Απλά και ήρεμα.
ΥΓ6 Νομίζω ότι πλέον άπαντες κατάλαβαν. Η ανταποδοτικότητα είναι βέβαια μέρος του παιχνιδιού. Απλά σύντομα κάποιοι θα αντιληφθούν ότι το σπορ είναι πολύ δύσκολο! Θα επανέλθω!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: