Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Με διαφορά πιο καυτή έδρα η Τούμπα»!

doum_2006_10_3_13_16_1_b
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Ίλιε Ντουμιτρέσκου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας και της Ρουμανίας ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για το τι κάνει αυτή τη στιγμή:
«Αυτή τη στιγμή είμαι σχολιαστής στο μεγάλο συνδρομητικό κανάλι της Ρουμανίας και μεταδίδω τους αγώνες όλων των μεγάλων διοργανώσεων όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα».
Για τον όμιλο της Ελλάδας και της Ρουμανίας:
«Πρέπει να κερδίσει σήμερα (14/10) η Ελλάδα γιατί ήδη έχει χάσει πέντε βαθμούς. Έχασε από εμάς και έφερε ισοπαλία με την Φινλανδία σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως η Ελλάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό πλέον και νομίζω πως μαζί με την Ρουμανία είναι οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο».
Για την γκέλα της Ρουμανίας με την Ουγγαρία:
«Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο με την Ουγγαρία αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υποχωρήσαμε λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης. Οι Ούγγροι δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο άλλα σκόραραν με ένα απευθείας φάουλ. Είχαμε πολλούς κουρασμένους παίκτες και δεν πιστεύω πως η Ουγγαρία έχει πιθανότητες α προκριθεί».
Για τα επεισόδια με την Ουγγαρία:
«Παραδοσιακά έχουμε επεισόδια με την Ουγγαρία. Κάποιοι οπαδοί έρχονται στο γήπεδο για να δημιουργήσουν προβλήματα και όχι για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια».
Για το αν θα ξεκαθαρίσει ο όμιλος μετά από την τρίτη αγωνιστική:
«Η Ελλάδα είναι υπό πίεση καθώς έχει μόνο έναν βαθμό. Η Ρουμανία πρέπει να κερδίσει σήμερα στην Φινλανδία αλλά ακόμα και αν δεν χάσει θα είναι ένακαλό αποτέλεσμα. Η μάχη της πρώτης θέσης θα γίνει μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας. Ούτε η Β. Ιρλανδία ούτε η Ουγγαρία έχουν τις ομάδες για να βγουν πρώτες και αυτό θα φανεί και σήμερα».
Για τον Ράζβαν Ρατς:
«Ήταν ο καλύτερος του γηπέδου με την Ουγγαρία. Είχα πει και παλαιότερα πως έχε παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο στη Σαχτάρ ενώ είναι και πολλά χρόνια αρχηγός στην εθνική Ρουμανίας. Είναι ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής».
Για το αν του έχει λείψει το κλίμα στη Τούμπα:
«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα με διαφορά από η δεύτερη. Τώρα ακολουθώ εγώ μία άλλη καριέρα. Όταν είχα έρθει η ομάδα είχε πολλά προβλήματα αλλά είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάτι. Τελικά προκριθήκαμε στην Ευρώπη αλλά δεν μπόρεσε η ομάδα να παίξει. Έχω έρθει στην Θεσσαλονίκη άλλες δύο φορές αλλά δεν έχω κρατήσει καμία επαφή από τον ΠΑΟΚ και ούτε πήγα στο γήπεδο».
Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όπως ήταν παλαιότερα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό σε καλύτερη κατάσταση. Τώρα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός όμως η οικονομική διαφορά του Ολυμπιακού είναι τεράστια από τις άλλες ομάδες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: