Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος»

Τη νίκη του Ηρακλή επί του Πιερικού στην πρεμιέρα της Football League σχολίασε ο ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» Κοσμάς Τσιλιανίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη, όπως και κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Αφού ξεπεράσαμε ένα από τα δύσκολα σημεία του πρωταθλήματος που είναι η πρεμιέρα και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε δυναμικά. Τα τελευταία λεπτά κλειστήκαμε πίσω, όπως φάνηκε και αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σημασία έχει που πήραμε την νίκη. Ίσως έφταιξε και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι ακόμα αρχή, ψάχνουμε τα βήματα μας και στην συνέχεια πιστεύω πως θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για τις διαμαρτυρίες του Πιερικού για τη διαιτησία: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος, όταν μια ομάδα έχει μια φάση σε όλο το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, διαιτητικά λάθη γίνονται σε όλα τα γήπεδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλοίωση».

Για την συμπαράσταση του κόσμου: «Ήταν μια απόβαση στην Κατερίνη, ο κόσμος δείχνει πως μας στηρίζει έμπρακτα. Τα λόγια είναι περιττά, εμείς από την πλευρά μας πρέπει να εμφανιζόμαστε κάθε εβδομάδα και καλύτεροι για να ικανοποιούμε αυτόν τον κόσμο που μας έχει στηρίξει τόσο και έχει περάσει δύσκολες μέρες».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κοσμά Τσιλιανίδη στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: