Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Όλοι οι αγώνες της ΑΕΚ είναι τελικοί»

Στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο θα πρέπει να στρέψει τα μάτια της ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Κόροιβο, σύμφωνα με τον Μιχάλη Πολυτάρχου. Μάλιστα χαρακτήρισε «τελικούς» τους αγώνες της συνέχειας.

«Όλοι οι αγώνες της ΑΕΚ είναι τελικοί»
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει -ούτε τώρα- τον Κόροιβο με την συνέχεια να προμηνύεται δύσκολη, όπως τόνισε ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο facebook, χαρακτήρισε όλους του αγώνες της συνέχειας «τελικούς».

Επίσης, αναφέρθηκε στην ήττα από τον Κόροιβο, σημειώνοντας πως η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρά το ευρύ σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Άλλωστε, ήταν πρεμιέρα. Ενώ είχαμε δουλέψει κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα, ξεκινήσαμε στον αγώνα χωρίς συγκέντρωση. Μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά και να φέρουμε στα μέτρα μας το παιχνίδι. Ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά στο τελικό σκορ είναι πλασματική».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στην ήττα της πρεμιέρας. Πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά. Πλησιάζει ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Σίγουρα θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Πανιώνιο: «Όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα έχουμε δηλώσει ότι δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Όλοι οι αγώνες είναι «τελικοί» για μας. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που ακόμα «φτιάχνεται», αλλά αυτό δεν την καθιστά λιγότερο επικίνδυνη. Το αντίθετο… Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, γιατί δεν θα έχει τίποτα να χάσει. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: