Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Το θέμα έχει ωριμάσει»

zigeridis
Ο πρώην εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Ζιγκερίδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το θέμα των χρεών του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το θέμα των χρεών:
«Το θέμα έχει ωριμάσει. Είναι δέσμευση του πρωθυπουργού και δεν υπάρχει άρνηση από τη Τρόικα. Εκεί που θα καταλήξει το θέμα πιστεύω είναι το 90% των προσαυξήσεων. Έχω μια ελπίδα μήπως τη τελευταία στιγμή δοθεί το 100%. Αν χαριστεί το 90% πάντως είναι μια καλή ρύθμιση δεδομένων και των περιστάσεων. Βέβαια, δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα πρέπει τα δικαστήρια να λάβουν υπόψη και την κρίση που υπάρχει. Οι 100 δόσεις είναι μια καλή λύση. Πρέπει και εμείς να κάνουμε θυσίες για το κράτος. Θα είναι μια καλή λύση και η απάλειψη των προσαυξήσεων. Αφού γίνουν όλα αυτά θα έχουμε έναν καθαρό ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης έχει βάλει πολλά χρήματα και αν καθαρίσει θα βρίσκεται σε καλύτερη θέση από κάθε άλλη ομάδα. Αν βγάλει η ομάδα κέρδη ο μεγαλομέτοχος μπορεί να πάρει από τα μερίσματα. Είναι μια καθαρή πράξη και δεν υπάρχουν οφειλές στο μεγαλομέτοχο. Δεν είναι αυξήσεις μπες- βγες όπως γινόταν παλαιότερα».
Για τη κριτική που έχει ασκήσει στη διοίκηση Ζαγοράκη:
«Κάναμε μια κριτική σε κάποιες λάθος διαχειριστικές πράξεις και επιλογές. Δεν ήταν κακοπροαίρετη κριτική και δεν κάνουμε αντιπολίτευση. Παίρνουμε ένα διαρκείας όποιος και να είναι πρόεδρος. Βοηθάμε πάντα χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από την ομάδα. Πάντα πλήρωνα τα ταξίδια μου και πάντα ήμουν ξεκάθαρος. Αν κάποια φορά λέχθηκαν κάποιες υπερβολές είναι λογικό και είναι από την αγάπη μας. Αν δεν υπήρχε ο Ιβάν Σαββίδης ο ΠΑΟΚ θα κατέληγε στη Γ΄ εθνική. Πάντα ήμουν καλοπροαίρετος και δεν ήθελα ο ΠΑΟΚ να καταντήσει σαν άλλη ΠΑΕ. Απλά σε κάποιες κινήσεις του Ζαγοράκη ήμουν αντίθετος. Υπήρχαν και πολλά θετικά από την εποχή Ζαγοράκη όπως η συσπείρωση του κόσμου ή η Μεσήμβρια».
Για την εμπλοκή του γιου του Σαββίδη στην διοίκηση του ΠΑΟΚ:
«Η εμπλοκή μελών της οικογένειας του δείχνει πως έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ. Είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και μακάρι να συνεχιστεί το μεγάλο επενδυτικό σχέδιο με την Θέρμη. Νομίζω μας περιμένουν χρυσές σελίδες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: