Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αν θέλει παρέα στο κρεββάτι ο διαιτητής..!!

Ο Αποδυτηριάκιας προτείνει τρόπους για να ...καλωσορίσουμε τον Γάλλο "άρχοντα" του παιχνιδιού της Ελλάδας με τη Β. Ιρλανδία. Σουβενίρ, φακελάκι ή μανούλι στο ξενοδοχείο;
Ο μεσιέ Στεφάν Λανουά θα σφυρίξει στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Βόρειο Ιρλανδία. Κάποια ερωτήματα. Ποιος κι αν θα τον παραλάβει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτός που θα τον υποδεχθεί θα έχει επίσημη ιδιότητα, π.χ. υπάλληλος της ΕΠΟ ή, ένα μέλος της διοίκησής της. Η, κάποιος εξωθεσμικός. Θα προτείνει στον Γάλλο μια βραδυνή έξοδο, ένα δείπνο σε ρεστωράν σικάτο. Μία επίσκεψη στην Ακρόπολη. Να του στείλει ένα μανούλι στο δωμάτιό του.

Όλα αυτά παίζουν. Είναι στο πρόγραμμα. Μία πρακτική διεθνώς. Ακόμα και να δοθεί ένα δώρο αναμνηστικό στον ξένο διαιτητή, και δεν μιλάω για τα σημαιάκια και τα λάβαρα που ανταλλάζουν στη σέντρα και μπροστά στις κάμερες. Λέω για μία κομψή τσάντα που μπορεί να έχει ένα ευπρεπές σουβενίρ γι΄ αυτόν ή, για τη σύζυγό του, κι ένα φακελλάκι με χαρτονομίσματα, άνευ παρεξηγήσεως.

Για μπείτε στη θέση του διαιτητή. Ορίστηκε για ματς στην Αθήνα. Τι θα περίμενε; Πρέπει να γνωρίζεις τις σκέψεις του. Δεν θα του πασάρεις το "δωράκι" αν δεν είναι του σωματείου. Όπως δεν θα τον απογοητεύσεις αν ξέρεις ότι θα ήθελε να κοιμηθεί με παρέα το βράδυ στο ξενοδοχείο.

ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ την Ελλάδα ο διαιτητής, γράφει ο apodytiriakias.gr
Έρχεται στην Αθήνα ο Γάλλος διαιτητής Στεφάν Λανουά για το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας με την Βόρειο Ιρλανδία. Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη του για την Ελλάδα; Είσαι μαλάκας σαν ΕΠΟ αν δεν έχεις πάρει τις σχετικές πληροφορίες. Ο της πλάκας μαλάκας. Κακώς κυκλοφορείς στο χάρτη.
Αλήθεια, ο μεσιέ Λανουά τι ψηφίζει, Ωλάντ ή, Λεπαίν; Βασικό κι αυτό. Όχι μόνον πως βλέπει τους Έλληνες σήμερα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Αν, δηλαδή, τους θεωρεί θύματα ή, καλά να πάθουν, τους αξίζει να υποφέρουν.
Μιλάμε γενικά. Ακαδημαϊκά και συγκεκριμένα, όμως λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το εν λόγω κοράκι έχει σφυρίξει και στο παρελθόν παιχνίδια της εθνικής ομάδας, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Μας ξέρει, δηλαδή. Εμείς τον ξέρουμε; Και έχουμε προσπαθήσει να του αλλάξουμε τη γνώμη του αν δεν είναι καλή για τους Έλληνες;
Μιλάμε για τα βασικά, για τα πρώτα μαθήματα των δημοσίων σχέσεων, πιο σωστά “προσωπικών” σχέσεων με άτομο που θα σφυρίξει δικό σου παιχνίδι. Κι είναι γνωστό
από καταβολής ποδοσφαίρου ότι στη μπάλλα το έργο και παίζεται στις λεπτομέρειες συνήθως από τη μία και από την άλλη ο κρατών τη σφυρίκτρα μπορεί να πνίξει μία φάση κρίσιμη, που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Ένα πέναλτυ, μία κόκκινη, ένα οφ-σάιντ τετ α τετ.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: