Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τζέιμς: «Αρκετό ταλέντο ο Πανιώνιος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο MVP της πρώτης αγωνιστικής Α1, Μάικ Τζέιμς, για τον Πανιώνιο, με τον γκαρντ του Κολοσσού να τονίζει πως οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν παίκτες με πολύ ταλέντο.

Τζέιμς: «Αρκετό ταλέντο ο Πανιώνιος»
Ο Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στην Α1 με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, στη νίκη επί του Πανιωνίου, με τον Αμερικανό γκαρντ να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης διαθέτει παίκτες με αρκετό ταλέντο.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για το βραβείο του MVP, που ήρθε ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι μπροστά σε ένα κοινό που υποστήριζε “θερμά” την ομάδα του», δήλωσε αρχικά ο Μάικ Τζέιμς και συμπλήρωσε: «Είναι πάντα όμορφο να αναγνωρίζεται η καλή σου προσπάθεια στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος έχει πολλά νέα παιδιά, με αρκετό ταλέντο, αλλά δεν είχαν την απαραίτητη εμπειρία για να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς. Πάντως, θεωρώ πως σε μερικά χρόνια οι παίκτες αυτοί θα είναι πρωταγωνιστές».

Για το μέλλον των «θαλασσί»: «Πιστεύω πως και εμείς έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα μας, αλλά από τη στιγμή που είμαστε τόσα πολλά νέα πρόσωπα θα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον ώστε να έχουμε “χημεία” μεταξύ μας. Εάν γίνει αυτό, τότε γρήγορα όλα θα πάνε πολύ καλά για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: