Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αισιοδοξία για Λοτζέσκι και Κατσίβελη!!

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως και οι δύο θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Αισιοδοξία για Λοτζέσκι και Κατσίβελη
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή των Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη, για το ματς κόντρα στη Βαλένθια στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων της Ευρωλίγκας (16/10).

Τόσο ο Αμερικανός όσο και ο Έλληνας γκαρντ δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα (13/10), ωστόσο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμάται πως και οι δύο θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή στην Ισπανία για το ματς με τις «νυχτερίδες».

Ο Λοτζέσκι είχε μείνει εκτός 12άδας στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πατρών, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ στο ίδιο ματς ο Κατσίβελης είχε δεχθεί μία «γονατιά», με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει. Έτσι, οι δύο «ερυθρόλευκοι» έμειναν προληπτικά εκτός από την προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν την Τρίτη (14/10).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: