Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αναστασίου: «Τώρα έρχονται τα δύσκολα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ παρουσιάστηκε χθες ο Γιάννης Αναστασίου, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες και εφιστώντας τους την προσοχή στη συνέχεια.

Αναστασίου: «Τώρα έρχονται τα δύσκολα»
Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ στην Τουρκία παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην εικόνα και την προσπάθεια που παρουσίασαν οι παίκτες του κόντρα στην τουρκική ομάδα, αλλά τους επέστησε την προσοχή στους αγώνες που ακολουθούν για το πρωτάθλημα, το Europa League και το Κύπελλο.

«Θέλω να σταθώ στην απόδοση και την εικόνα μας στο φιλικό του Σαββάτου, όπου έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό κάναμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις τελευταίες προπονήσεις και είχαμε συνολικά πολύ καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έλειπαν αρκετοί παίκτες μας», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Θέλω να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί μετά τη διακοπή μας περιμένει πολύ βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχείς σημαντικούς αγώνες για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Αναστασίου υπογράμμισε: «Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα ότι όλοι δείξατε το πρόσωπο που θέλω. Και όλοι είχατε στη διάθεση στον αγώνα και προσπαθήσατε πολύ στο φιλικό. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι όπως σας έχω ξαναπεί όλοι θα παίξουν, όλοι θα χρειαστούν κι όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι…» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: