Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Προσφορά φιλάθλου του Άρη σε ανέργους!!

arisfans
Ένας φίλαθλος της ομάδας του Άρη, αγόρασε 5 διαρκείας για τη νέα σεζόν, τα οποία τα προσφέρει μετά από κλήρωση σε άνεργους, μαθητές και φοιτητές!
Η ενημέρωση από τους «κίτρινους»:
«Όταν η αγάπη για τον ΑΡΗ συνδυάζεται με την ανθρωπιά… Φίλαθλος της ομάδας μας αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν που ξεκίνησε, με σκοπό να τα διαθέσει σε ανέργους, μαθητές και φοιτητές.Ο φίλαθλος του ΑΡΗ, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επικοινώνησε με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ζήτησε να γίνει κλήρωση γι’ αυτά τα πέντε εισιτήρια. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δε θα μπορούσε παρά να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Έτσι, από σήμερα Δευτέρα 13/10, ξεκινά η διαδικασία για φιλάθλους του ΑΡΗ που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες.
Στείλτε μέχρι την Παρασκευή 17/10, στις 11.30π.μ., τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για πέντε εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15. Για να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας, οι νικητές είναι απαραίτητο να επιδείξουν κάρτα ανέργου, μαθητική ή φοιτητική.Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή στις 12μ.μ., διά χειρός παίκτη του ΑΡΗ.   Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται ο διαγωνισμός για 10 εισιτήρια διαρκείας που προσφέρει η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. μέσω της σελίδας της στο facebook. Η σχετική κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 16/10».

Δεν υπάρχουν σχόλια: