Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Το 100% για την ομάδα» (AUDIO)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μούρτος και σχολίασε τη νίκη του Άρη στην Ελευσίνα, καθώς και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού: «Στην αρχή είχαμε κάποιες κακές άμυνες, δώσαμε ελεύθερα σουτ στον αντίπαλο, ο οποίος ήταν εύστοχος και τα εκμεταλλεύτηκε. Στην συνέχεια γίναμε πιο δυνατοί στην άμυνα και σε συνδυασμό με ότι μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ ήρθε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την δική του εμφάνιση: «Το μόνο που έχει ο κόσμος να περιμένει από εμένα, είναι να δίνει το 100% για την ομάδα. Κάναμε μια καλή αρχή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Τη μία φορά μπορεί να είναι εγώ ο πρωταγωνιστής, την άλλη κάποιος άλλος. Αν τυχαίνει να είμαι εγώ με χαροποιεί ακόμη περισσότερο».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Το περιμένω με ανυπομονησία. Κάθε αθλητής περιμένει με ανυπομονησία ένα τέτοιο ματς. Το έχω ζήσει, ξέρω περί τίνος πρόκειται και ανυπομονώ για αυτό. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια, παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και περιμένουμε το παιχνίδι».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Σπύρου Μούρτου στη Σοφία Αλατζά:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: