Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Καλά νέα για Αστέρα!

Τον Μανουέλ Μουνάφο είδε ο Στάικος Βεργέτης να επιστρέφει στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης. Ξεκίνησε από την προπόνηση της Δευτέρας η προετοιμασία των Αρκάδων για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Καλά νέα για Αστέρα
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα τη Δευτέρα -μετά το χθεσινό ρεπό- με τον τεχνικό της ομάδας, Στάικο Βεργέτη, να μετρά μια πολύ σημαντική επιστροφή.

Με την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου (18.15), ο Μανουέλ Μουνάφο ενσωματώθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μπαίνοντας στο πρόγραμμα με κανονικούς ρυθμούς.

Την ίδια στιγμή, Μπαντιμπανγκά και Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ Γκόιαν και Τιε Μπι πραγματοποίησαν μαγνητική και τα αποτελέσματα αναμένονται προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους.

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα μετά από μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αφιερώθηκε χρόνος σε παιχνίδια με μπάλα, ενώ για λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε και «διπλό» με τους παίκτες να δείχνουν συγκεντρωμένοι δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: