Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ευρωπαϊκή αποθέωση για Ρατς!

Η αυριανή μέρα είναι ιστορική για τον Ράζβαν Ρατς, καθώς στον αγώνα κόντρα στην Φιλανδία θα… εκατοστίσει τις συμμετοχές του με τη φανέλα της Ρουμανίας, με την UEFA να τον αποθεώνει σε αφιέρωμα της.

Ευρωπαϊκή αποθέωση για Ρατς
Μια σπουδαία ημέρα θα είναι η αυριανή (14/10) για τον Ράζβα Ρατς. Ο άσος του ΠΑΟΚ με την συμμετοχή του στον αγώνα της εθνικής Ρουμανίας κόντρα στην Φιλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2016, θα γίνει… κατοστάρης.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας μπαίνοντας σε ένα πολύ κλειστό… κλαμπ. Αυτό γιατί θα είναι μόλις ο πέμπτος Ρουμάνος που θα καταφέρει κάτι τέτοιο, μετά τους Μουντεάνου, Χάτζι, Ποπέσκου, Μπόλονι.

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έβαλε τον Ρατς κάτω από το… μικροσκόπιο της και αφού τον αποθέωσε, παρουσιάζοντας τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του, τον ρώτησε για το παρελθόν και το μέλλον.

Για τις αναμνήσεις της καριέρας του, τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι στο Stade de France με 80 χιλιάδες κόσμο κόντρα στην Γαλλία, μου μένει χαραγμένο. Μετά ήταν η νίκη επί της Γερμανίας σε φιλικό που βάλαμε πέντε γκολ. Έβαλα και εγώ ένα στον Όλιβερ Καν. Το τρίτο παιχνίδι που θυμάμαι ήταν το 1-0 επί της Ολλανδίας που μας βοηθούσε να πάρουμε πρόκριση στο Euro 2008».

Πλέον, οι νέοι του στόχοι είναι: «Δεν είναι στόχος της καριέρας μου να κάνω τέτοια ρεκόρ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και θα παίζω σε υψηλό επίπεδο όσο μου επιτρέπει το σώμα μου».

Ολοκληρώνοντας αυτό το αφιέρωμα, ο Ρουμάνος του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Παίζω ποδόσφαιρο γιατί μου αρέσει και νομίζω ότι εξακολουθούν να υπάρχουν καλά πράγματα που θα έρθουν. Δεν ξέρω πότε θα έρθει εκείνη η ώρα».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: