Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Δεν ήθελα να τον χτυπήσω»

andreas_stmatis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Ανδρέας Σταματής. Μίλησε για τη φάση με τον Ζιαμπάρη του Ηρακλή και τόνισε πως τον χτύπησε άθελα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για το χτύπημα στον Ζιαμπάρη:
«Δεν έχω δείξει στο παρελθόν τέτοιες συμπεριφορές. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα και δε ξέρω γιατί λένε κάποιοι αυτά που λένε. Πήγα να πάρω κεφαλιά και το κεφάλι του Ζιαμπάρη έπεσε στο χέρι μου. Ποτέ δεν έχω επιδείξει αντιαθλητική συμπεριφορά. Ήταν ένα σχίσιμο στο φρύδι που ανοίγει πάρα πολύ εύκολα και νομίζω πως ανακάτεψε κατά λάθος και το αίμα στο πρόσωπο του. Η ουσία είναι ότι χτύπησα κατά λάθος τον άνθρωπο και δεν ήταν συνειδητό. Ο διαιτητής πάντως θα μπορούσε να διακόψει πολύ πιο γρήγορα το παιχνίδι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».
Για την ομάδα του Πιερικού:
«Ξεκινήσαμε μια νέα χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και με το πέναλτι που δεν μας έδωσε ο διαιτητής. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία».
Για τον Ηρακλή:
«Ο Ηρακλής έχει μια καλή και ποιοτική ομάδα. Φαίνεται πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Βέβαια, στην Β’ εθνική ακόμα και το 1-0 μπορεί να κρατηθεί μέχρι το τέλος».
Για την νίκη της Ζακύνθου επί του Ολυμπιακού Βόλου:
«Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Η Ζάκυνθος είναι μια ευχάριστη έκπληξη και δείχνει πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: