Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Καλώς ήρθες στο κλαμπ των ρεκόρ»

Ο Ράζβαν Ρατς γράφει ιστορία απόψε στο ματς της Ρουμανίας με την Φινλανδία, αφού συμπληρώνει 100 «εθνικές» συμμετοχές.

Μία επίδοση τρομερή αν σκεφτεί κανείς ότι από το βράδυ θα είναι ένας από τους πέντε Ρουμάνους παίκτες που έχουν πετύχει κάτι ανάλογο. Αμέσως προηγούμενος στη λίστα είναι ο Λάσλο Μπόλονι (έχει 104 συμμετοχές), με τον οποίο τους συνδέει και η ενασχόλησή τους με τον ΠΑΟΚ. Η «Μetrosport» συνομίλησε χθες με τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου που έσταζε μέλι για τον 33χρονο μπακ. «Χαίρομαι γι’ αυτό που θα πετύχει απόψε. Καλώς ήρθες στο κλαμπ των ρεκόρ» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Ράζβαν είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, σκληρός και συνεπής επαγγελματίας και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια».

Όταν τον ρωτήσαμε για το αν ο Ρατς θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Μα, ήδη έχει αρχίσει να βοηθά τον ΠΑΟΚ. Μοιράζει ασίστ, σκοράρει, έχει σημαντική παρουσία με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του».

Ο Μπόλονι πάντα φροντίζει να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του από τον σύλλογο και το δέσιμο που απέκτησε με τον κόσμο του, αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Ο Μπόλονι συνεχίσει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέσω της Αλ Κορ στο Κατάρ.


«Ρωτήστε τον Κλάους»

Δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Λασλο Μπόλονι για την παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη στην Εθνική ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός την χαρακτήρισε φυσιολογική. «Ο Κλάους ήταν ο βασικός μας στράικερ την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ λογικό να είναι στην Εθνική σας ομάδα και πιστεύω μπορεί να προσφέρει πολλά» τόνισε. Όταν, μάλιστα, του ζητήσαμε να μας πει αν αισθάνεται ότι έβαλε και ο ίδιος ένα λιθαράκι γι' αυτό, είπε: «Ρωτήστε τον ίδιο τον Κλάους».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: