Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ούτε σε πενθήμερη!!

Προηγούμενο δεν έχει ό,τι συνέβη πριν και μετά τον αγώνα με την Ελβετία για την Εθνική Νέων. Απείθαρχοι παίκτες, ζημιές και καπνιστές είναι μόνο κάποια τα περιστατικά.

Ούτε σε πενθήμερη!
Απίστευτα περιστατικά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμονής της Εθνικής Νέων στην Ελβετία, με αρνητικούς πρωταγωνιστές του νεαρούς και συνάμα… επαγγελματίες διεθνείς!

Το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Ζυρίχη για κάποιους παίκτες έμοιαζε περισσότερο με ταξίδι σχολείου παρά για παιχνίδι, στο οποίο φορούσαν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Την επομένη της βαριάς ήττας ήρθαν στο προσκήνιο επεισοδιακές συμπεριφορές από παίκτες που προκλήθηκαν μέχρι και υλικές ζημιές (!), σε τζάμια, τουαλέτες κ.α.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό κάποιοι από τους διεθνείς να τιμωρηθούν με βαριές τιμωρίες από την ΕΠΟ, εκτός από τον Βασίλη Τζαλακώστα και το επιτελείο του που ήδη αποτελούν παρελθόν και στη θέση του πάει ο Κώστας Τσάνας.

Όπως γράφει και η SportDay, ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν (συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη) είχε πρωταγωνιστές τους Δώνη (Γιουβέντους), Πόζογλου (ΠΑΟΚ) που έπαιζαν μπάλα και έσπασαν ένα έπιπλο την ώρα που μιλούσε ο Τζαλακώστας.

Οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή του φιλικού της Παρασκευής που προηγήθηκε του κυριακάτικου με την Ελβετία και δεν τους επετράπη καν να δουν το ματς ως θεατές (έμειναν στο ξενοδοχείο).

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται πως έκανε παράπτωμα είναι ο Ρούσσος, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Επίσης, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως είχαν… ντέρτια και είπαν καπνίσουν κανένα τσιγαράκι για να τους φύγει ο καημός που εκπροσωπούσαν την «γαλανόλευκη», έστω και σε φιλική αναμέτρηση.

Το θέμα είναι ότι δεν λείπει το ταλέντο στους νεαρούς Έλληνες διεθνείς, αλλά το μυαλό και από ό,τι φαίνεται η Ομοσπονδία πρέπει να τους κάνει μαθήματα ηθικής για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται όταν εκπροσωπούν στο εξωτερικό ένα ολόκληρο έθνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: