Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Συλλήψεις οπαδών στο Αίγιο!

Στη σύλληψη ενός 20χρονου και ενός 25χρονου προχώρησε η αστυνομία, πριν την έναρξη του ματς Παναιγιάλειος-ΑΕΚ, λόγω της συμμετοχής τους σε επεισόδια με τις Αρχές.

Συλλήψεις οπαδών στο Αίγιο
Σε δύο συλλήψεις οπαδών προχώρησε η αστυνομία πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και ΑΕΚ, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, για την πρώτη αγωνιστική της Football League.

Συγκεκριμένα, σε βάρος των συλληφθέντων –ένας 20χρονος και ένας 25χρονος- έχει σχηματιστεί δικογραφία για αδικήματα που αφορούν παράνομη οπλοκατοχή, απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν τη Δευτέρα (13/10) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της αχαϊκής πόλης.

Ο 20χρονος φέρεται να συμμετείχε σε ομάδα 50 περίπου οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν με ρίψη αντικειμένων στις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρίας ασφαλείας, οι οποίοι πραγματοποιούσαν σωματικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Από την άλλη, όσον αφορά την περίπτωση του 25χρονου κατά τη διάρκεια του ελέγχου πριν την είσοδό του στο δημοτικό γήπεδο Αιγίου, βρέθηκαν στην κατοχή του ένας σουγιάς και ένας στιλέτο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: