Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Λιόλιος: «Είμαστε Αρης, υποχρεωμένοι να κερδίζουμε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» με τον Δημήτρη Κανελάκη, φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Λιόλιος, που μεταξύ αλλων μίλησε για την χθεσινη νίκη του Αρη και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είχαμε πολύ καλή παρουσία στον χθεσινό παιχνίδι. Κάναμε ένα απο τα καλύτερα μας ημίχρονα και αν ήμασταν πιο καλοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαμε εξασφαλίσει τη νίκη νωρίτερα».

Σε ότι αφορά την ετοιμότητα της ομάδας, είπε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πιστεύω πως σε 2-3 αγωνιστικές θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα δείξουμε ότι είμαστε πρωταγονιστές στην κατηγορία».

Αν έχουν προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα: «Σιγά σιγά με τις προσθήκες που έγιναν, είμαστε καλύτεροι και προσαρμοζόμαστε αρκετά γρήγορα».

Για το αν είναι πιεσμένοι από το μέγεθος της ομάδας: «Από την στιγμή που διαλέξαμε να είμαστε στον Άρη θα πρέπει ολοι να διαχειριστούμε την πίεση και να διουλέψουμε πάνω στην φιλοσοφία του προπονητή που ζητά ελκυστικό θέαμα με θετιικά αποτελέσματα».

Τα χαρακτηριστικα του Καλαϊτζίδη: «Είναι απο τους προπόνητες που μαθαίνεις πολλά δίπλα του. Τον χαρακτηρίζει η σκληρή δουλειά» .

Για το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες παίζουν κλειστά: «Πάνω-κάτω επειδή είμαστε Αρης, όλες οι ομάδες θα μας παίξουν κλειστά. Εμείς δουλέυουμε πάνω σε αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε».

Κλείνοντας είπε: «Είμαστε Άρης και είμαστε υποχρεωμένοι μ'ονο να κερδίζουμε. Στόχος μας και μονόδρομος η άνοδος».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: