Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Σε 15 μέρες τελειώνει»

stamenitis
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Σταμενίτης.
Μίλησε για την τροπολογία που θα περάσει μέσα στις επόμενες μέρες για τις ρυθμίσεις των χρεών του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι δεν ανακοινώθηκε ακόμη η ρύθμιση των χρεών τόνισε:
«Ναι υπήρχε η τοποθέτησή του στην ψήφο εμπιστοσύνης και ανακοίνωσε την απόφαση της κυβέρνησης που να δίνετε η δυνατότητα σε κάποιους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους από 72 μέχρι 100 δόσεις. Το νομοσχέδιο θα έρθει μέσα στην εβδομάδα και θα περιλαμβάνει κλίμακες έκπτωσης από τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα. Δηλαδή αυτός που θα επιλέξει τις 100 δόσεις δεν θα έχει τις ίδιες εκπτώσεις με αυτόν που θα επιλέξει τις 12. Μπορεί πάρα πολύ εύκολα να ενταχθεί και το θέμα του ΠΑΟΚ, το οποίο δεν θα είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλες τις επιχειρήσεις»».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να πληρώσει εφάπαξ και δεν το συζήτησε αυτό ο κ. Σαμαράς προσέθεσε:
«Στο νομοσχέδιο, εκεί θα ορίσει ρητά όλες αυτές τις δυνατότητες και ανάλογα με την πρόθεση του επιχειρηματία να πληρώσει εφάπαξ μέχρι τις δόσεις και όπως προείπα θα τύχουν διαφορετικές εκπτώσεις. Σε 15 μέρες το αργότερο θα μπορεί κάποιος πολίτης να χρησιμοποιήσει το νομοσχέδιο αυτό».
Στη συνέχεια ο κ. Σταμενίτης είπε:
«Έγινε ανακοίνωση της απόφασης και το συζήτησαν τα στελέχη της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και προφανώς θα υπήρξε συμφωνία προκειμένου να γίνει κατάθεση του νομοσχεδίου στην βουλή».
Τέλος κατέληξε για το θέμα της Θέρμης:
«Το θέμα της Θέρμης που δόθηκε μια πολύ καλή ρύθμιση και ο ΠΑΟΚ αφήνει στο παρελθόν τα προβλήματα για να μπει σε μια νέα εποχή για να χαράξουν με λογική και σιγουριά. Την τροπολογία εμείς την περάσαμε για να λυθούν τα χέρια των επιχειρηματιών. Ο ΠΑΟΚ απελευθερωμένος θα μπορεί να σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης μέρας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: