Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αραβίδης: «Η ένταση της στιγμής»


Για την αντίδρασή του μετά την αποβολή του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης, τονίζοντας ότι η «Ένωση» δεν έχει ανάγκη από διαιτητικές αποφάσεις ή καθυστερήσεις.

Αραβίδης: «Η ένταση της στιγμής»
Καμία σκοπιμότητα για καθυστερήσεις δεν υπήρχε πίσω από την κίνηση του Χρήστου Αραβίδη να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Ο 27χρονος επιθετικός τόνισε ότι η «Ένωση» δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους κινήσεις, αφού είναι μεγάλη ομάδα και στο παρελθόν έχει αποδείξει την αξία της μέσα στο γήπεδο.

«Μετά την αποβολή εκνευρίστηκα όπως συμβαίνει πάντα όταν νιώθω πως αδικούμαι. Η παραμονή μου στον αγωνιστικό χώρο για ορισμένο χρονικό διάστημα οφείλεται στην ένταση της στιγμής. Μου βγήκε αυθόρμητα ως αντίδραση προς την απόφαση του διαιτητή», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας φορ και πρόσθεσε:

«Δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε σκοπιμότητα για καθυστέρηση. Όλοι ξέρουν ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη ούτε από διαιτητικές αποφάσεις, ούτε από καθυστερήσεις. Μπορεί να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα μόνη της, όπως το έχει κάνει στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: