Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

«Χαμόγελα» στον Παναθηναϊκό!


Καλά νέα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας για τον Παναθηναϊκό. Μπήκε πλήρως ο Χαραλαμπόπουλος, ενώ ανέβασε ρυθμούς ο Μαυροκεφαλίδης. Πρώτο «τεστ» για Τζούλιαν Ράιτ.

«Χαμόγελα» στον Παναθηναϊκό
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει και της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα, την προσεχή Παρασκευή (με την Τούροφ).

Ο τεχνικός των «πράσινων» είδε τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να δίνει κανονικά το «παρών» στο πρόγραμμα της Δευτέρας και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Μαυροβούνιου κόουτς, ενώ κι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανέβασε ρυθμούς και προπονήθηκε με μπάλα. Κάτι που δείχνει πως και η ολική επάνοδος του Έλληνα σέντερ δεν αργεί πολύ.

Στην προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν οι παίκτες που είτε δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου στη νικηφόρα αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Κηφισιά, ήταν το πρώτο «τεστ» για τον Τζούλιαν Ράιτ.

Ο Αμερικανός φόργουρντ θα έχει τελικά την ευκαιρία να δοκιμαστεί από το «τριφύλλι» και τον Ιβάνοβιτς, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θέλει όσο τίποτε άλλο να φορέσει τα πράσινα. Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Θεραπεία έκαναν οι Νίκος Παππάς και Γιώργος Διαμαντάκος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: